26 feb 2010, 20:27

Без дом... 

  Poesía » Otra
564 0 0

Излизам от дома си...

Виждам безброй

бездомни животни...

Гледам ги и се чудя:

- Как ли живеят те?

Някое детенце ще

им подхвъли късче хляб...

Но те пак остават без дом...

Гладни, премръзнали от студ...

И те имат душа...

Като нас, хората...

© Ди Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??