18 feb 2022, 14:08

Без думи 

  Poesía » De amor
295 0 0

    Твойте кафяви очи,
    как гледаха в моите сините.
    Мълчиш!


    Твойте кафяви очи ,
    И моите...., сини сълзи.

 

    Лъжи с кафяви очи,
    премрежиха моите сините.

© Мария Любомирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??