Сънувах те със друг,
пред мен!
Бях те оставил за минути.
Ти беше гола и на екстаза в плен!...
Дори не се зачудих!
Очите му извадих,
отрязах инструмента,
с двете си ръце го сторих,
благодаря за комплимента!
Ти беше моя! Но сърцето не потрепна!
Гняв усещах, но дори не ти посегнах,
ти беше толкова красива,
дори се наслаждаваше!
А той ми даваше съвети,
как да те обичам!
Това всъщност ме вбеси
и доведе този край! Уви!
© Добромир Иванов Todos los derechos reservados