17 abr 2015, 19:53  

Мъка 

  Poesía » De amor
360 0 0

За теб аз мечтая, за роза,

но туй остана само идеал,

че светът е тъмен, грозен,

страдание що е съм разбрал...

 

Не мога да върна времето,

затуй потиснат съм и сам,

тежи ми на сърце бремето

да е в руини неговият храм!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??