18 mar 2011, 18:57

Без дъх 

  Poesía » Otra
463 0 0

 

Без дъх

...

 

И в миражите на дните бледни,

ти пак оставаш сам сред безброя,

натежал от скука и умора -

да крещиш от самота...

© Ирена Дочева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??