8 feb 2007, 3:19

Без дъх 

  Poesía
989 0 21

Obra no adecuada para menores de 18 años

Без дъх ме остави.

След дългото любене.

Във страстната нощ.

Като ново начало.

...откривам те.

Впускам се. 

Да последвам извивките

причудливи, примамливи

на прекрасното тяло.

 

...Лежиш във тръпнеща феерия,

присвила в блясък сластен

своите очи.

Погалваш кожата

със мекотата на коприна,

на мястото,

където похотта личи.

Облизваш устни с розово езиче,

откриват се

пред погледа ми две гърди,

със пръст приканяш ме

да влезна

във страстните ти дълбини.

 

...От нежност бури.

Урагани.

Оргазмени вълни в нощта.

Преплетени тела. Въздишки.

В разкъсаната тишина.

Чертаят устните пътеки.

Попиват капчици от страст.

Бледнее огънят в камина.

Души изгарят във екстаз.

 

...Без дъх ме остави.

След твойте милувки.

Порочна. И тайнствена.

...Просто жена.

© Христо Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??