Feb 8, 2007, 3:19 AM

Без дъх 

  Poetry
983 0 21

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Без дъх ме остави.

След дългото любене.

Във страстната нощ.

Като ново начало.

...откривам те.

Впускам се. 

Да последвам извивките

причудливи, примамливи

на прекрасното тяло.

 

...Лежиш във тръпнеща феерия,

присвила в блясък сластен

своите очи.

Погалваш кожата

със мекотата на коприна,

на мястото,

където похотта личи.

Облизваш устни с розово езиче,

откриват се

пред погледа ми две гърди,

със пръст приканяш ме

да влезна

във страстните ти дълбини.

 

...От нежност бури.

Урагани.

Оргазмени вълни в нощта.

Преплетени тела. Въздишки.

В разкъсаната тишина.

Чертаят устните пътеки.

Попиват капчици от страст.

Бледнее огънят в камина.

Души изгарят във екстаз.

 

...Без дъх ме остави.

След твойте милувки.

Порочна. И тайнствена.

...Просто жена.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??