4 mar 2017, 23:24

Без грим 

  Poesía » Verso libre, Otra
406 0 4

Когато на любов Ви змирише,

когато почувствате се влюбени,

погледнете в тоалетната

душевна.

Ще останете

учудени...

там ще видите принца

без доспехи,

принцесата

без маска

и цялата горчива истина...

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??