27 sept 2020, 21:41

Без име 

  Poesía » Otra
344 0 0

Пее песен в мен,
когато виждам радостта...
под скритите вопли,
една крехка душа...

От която първата любов разлюби,
от която запя майчина любов,
с която припя своята благословия,
от обичта красива, на свойте деца.

Откакто видях слънцето в очите ви,
една усмивка зарадва сърцето ми,
за да стопли душата ми,
запявайки с любовта ми.

© Димитрина Владимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??