27.09.2020 г., 21:41 ч.

Без име 

  Поезия » Друга
326 0 0

Пее песен в мен,
когато виждам радостта...
под скритите вопли,
една крехка душа...

От която първата любов разлюби,
от която запя майчина любов,
с която припя своята благословия,
от обичта красива, на свойте деца.

Откакто видях слънцето в очите ви,
една усмивка зарадва сърцето ми,
за да стопли душата ми,
запявайки с любовта ми.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??