Липса на желание
Прическа на косите си не правя вече…
оставям ги да се гонят с вятъра надалече!
На очите си черно-празни грим не слагам…
единствено със сълзите в тях разполагам!
Устните ми без розовината си изпръхват,
твърди и жадни, ничии в самотата съхнат!
Стана лицето ми намръщено, загрубяло,
всеки ден става все по-тебеширенобяло!
Душата ми крещи нечуто едно послание,
че без Любовта губи се за живот Желание…!
12.04.2010г.
© Дияна Todos los derechos reservados
appetrova.
Знам, че сте прави, но когато боли просто трябва да се преживее.
Слънчеви поздрави и цвлувки