9 may 2008, 7:23

Без съдържание 

  Poesía
568 0 1

Не търсих нищо, но ти ми се предложи...
Пред мен стоеше като зад витрина,
без цена, без марка... искаше ми се да те разкрия!
Че има противопоказания кой да предположи?!

 

 

Депресия, разкъсано на късчета сърце!
... само част от списъка безкраен,
От разочарования приготви ми вечеря,
но ти не вкуси и парче!

 

 

Напълно сита съм, сега съм жадна!
Подай ми чашата препълнена с лъжи...
Съдържанието липсва... може би задръж я ти!
За втори път в капана ти аз няма да попадна!

 

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??