8 ago 2009, 20:17

Без сън 

  Poesía
523 0 1

Без сън - в съня си те видях,

без огън - в пламъци горя,

без обич - на любовта се аз присмях,

без път - към тебе ще вървя.

 

Без теб - безвремието аз прозрях,

без вяра - в надеждата лице видях,

без радост - на кого ли завидях?

без топлина - направо ослепях!

 

Без образ - в спомена се лутам,

без миг - вечността ти подарявам,

без сърце - с любов ще те затрупам,

без глас - пронизващ вик - съжалявам!

 

 

 

 

 

© Милко Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??