Без сън - в съня си те видях,
без огън - в пламъци горя,
без обич - на любовта се аз присмях,
без път - към тебе ще вървя.
Без теб - безвремието аз прозрях,
без вяра - в надеждата лице видях,
без радост - на кого ли завидях?
без топлина - направо ослепях!
Без образ - в спомена се лутам,
без миг - вечността ти подарявам,
без сърце - с любов ще те затрупам,
без глас - пронизващ вик - съжалявам!
© Милко Илиев All rights reserved.