11 feb 2009, 20:52

Без теб 

  Poesía » Otra
778 0 2
Луната - нащърбена.
Душата - наранена.
Усмивка - нагласена.
И пустош съхранена -
нощ след нощ,
ден след ден...

Без теб - аз.
Ти - без мен.

© Гинка Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??