28 mar 2012, 15:40

Без теб 

  Poesía » De amor
612 0 1

 

Няма истинска болка,

 щом ТИ болка не си!

Във очите си нося всички твои черти.

 

 Няма истинска радост,

 щом ТИ радост не си!

     Във сърцето оставаш, то без теб не тупти.

 

Няма истински огън,

щом ТИ огън не си!

      Всички страсти разгарят в мене твойте очи.

 

Няма истинско утре,

 щом ТИ утре не си

нито огън,

 ни радост,

   нито болка дори!!! 

© Симеон Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??