Какво е животът без теб –
студ, скованост и лед.
Сърцето няма да бие,
а от болка ще вие.
Слънцето няма да топли,
защото ще бъде на гости.
Нищо няма да бъде добре,
без теб навсякъде е никъде.
Море от сълзи солени...
Горчиво ще бъдем пленени
в свят, пълен с тъга,
обвит в лепкава мъгла
Къде да те търся – не зная
омагьосан да бъде безкрая.
Искам да бъда до тебе
ТИ си през цялото време.
© Звезделина Кирова Todos los derechos reservados