5 июл. 2009 г., 00:18

Без теб 

  Поэзия » Любовная
696 0 1

Какво е животът без теб –

студ, скованост и лед.

Сърцето няма да бие,

а от болка ще вие.

 

Слънцето няма да топли,

защото ще бъде на гости.

Нищо няма да бъде добре,

без теб навсякъде е никъде.

 

Море от сълзи солени...

Горчиво ще бъдем пленени

в свят, пълен с тъга,

обвит в лепкава мъгла

 

Къде да те търся – не зная

омагьосан да бъде безкрая.

Искам да бъда до тебе

ТИ си през цялото време.

© Звезделина Кирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??