22 nov 2013, 21:27

Без теб 

  Poesía » De amor
413 0 0

Животът ми и без теб ще продължи.
Но ще ми е трудно, нали!?
Докато с болката се преборя,
докато раните си излекувам,
докато любовта си погреба,
докато чувствата изтръгна,
докато спомените залича.
Ще ми е трудно, нали!?

Но как, как ми кажи,
на сърцето да заповядам
да спре да те обича.
Как на тялото да кажа
да спре да те желае.
Как на устните да прошепна,
че вече няма да те целуват.
Как на ръцете да кажа,
че вече няма да те милват.
Как, кажи ми как, да те забравя.

Защо си мисля, че без теб
ще мога да живея?
Защо си мисля, че за теб
не ще копнея?
Защо си мисля, че с болката
ще се преборя?
Защо си мисля, че ще спра
да те обичам?
Защо? Защо си мисля за такива неща?
Като знам, че е невъзможно това?

denisima - 10.11.2013 г.


© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??