19 nov 2017, 17:14

Без теб 

  Poesía » De amor
232 0 0

Трудно ми е.
Тъжно ми е.

 

Мъка трудно се прикрива,
ала вече свикнах да го правя.
Лесно може щастието да закрива 
и в сълзите да ме кара да се давя.

 

Всеки казва, че се преживява.
Воля имам ли да го направя?
Казват "с времето ще отминава",
ахх, любов как трудно се забравя...

© МагиМаги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??