23 ene 2020, 11:53  

Без теб 

  Poesía » Filosófica, Odas y poemas, Otra
782 1 0

И без тебе, все още светът се върти…

И без тебе, все още живея…

Ново утро посрещам, със нови лъчи…

Но не мога без теб да се смея…

Да се усмихвам не мога... Не мога без Теб!

Аз да бродя в света необятен…

Тъй несигурно днес е да бъдеш Човек,

Без да имаш до тебе Приятел…

Без да знаеш, че чака те някъде там,

Силно рамо, на което да плачеш …

Липсваш ми адски и само аз знам,

Колко много за мене ти значиш…

И сърцето ми знай,

Няма да те забрави!

Във приятелство аз ти се вричам…

Ценя всичко, което за мене направи!

Знай, че вечно ще те Обичам!

© Вероника Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??