30 ene 2024, 12:37

Без теб 

  Poesía » De amor
95 0 0

Без теб животът не е сладък!
Без теб животът ми е сив!
И някак си го няма онзи пламък,
който държеше ме жив!

 

Без теб сърцето ми е пусто!
Без теб душата ми тъгува!
Всичко ми е чуждо!
А сърцето за любов жадува.

 

Но не и коя да е любов,
защото иска точно твоята!
Животът е тъй суров..
Запозна ме с болката!


Без теб животът не е сладък!
Без теб животът ми е сив!
И някак си го няма онзи пламък,
който държеше ме жив!

© Диана Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??