15 jun 2006, 0:43

Без теб 

  Poesía
902 0 2

И без тебе аз ще оцелея,
но ще бъде тъжна моята душа.
Сълзи горчиви аз ще лея,
а болката ще ми напомня да вървя.
Ще скитам аз сред хора - бързащи, жестоки,
ще бъда цветна в този мрачен свят,
ще вярвам, че ще покоря върховете най-високи,
за да дам на всекиго по малко цвят!
И зная аз - и без теб ще оцелея!
Ще оцелея, но ще бъда просто мрачна -
като целия ми свят!!

© Истинска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • за 13 годишна си като Моцарт Поздравявам те пиша 6 !
  • Здравей, Деница!!! Добре дошла!!! Харесва ми борбеността ти!!! Поздрави за стиха!!!
Propuestas
: ??:??