Вечерно
------>
подподно
------>
шумно и аз със тях...
------> ------>
безсънно не спят
------> ------>
потактно гризат
------> ------>
креватно съноубийци
------> ------>
прокрадно дървеници
------> ------>
' натрапници'
' -------->--- '
© Нежното Ласо Todos los derechos reservados