28 jun 2005, 23:58

Без заглавие 

  Poesía
660 0 1

Защо да изнасилвам този свят
поезията ми никак не е нужна,
думите които мене ме болят
не го докосват и съм чужда,
с мълчанието, добър приятел
ама съвсем ще се сприятелим,
за щастието за болката в тъгата,
възторга, любовта и самотата
ще пишат други нарекли се поети
и сигурна съм, по - добре от мен.

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??