29 jun 2008, 0:27

Без заглавие :) 

  Poesía » De amor
574 0 0
Обичах те! Знаеш го, нали?
Но сърцето мое за миг разби,
не мога за секундичка дори
да забравя лицето ти.
Болката, която ми причини,
няма сравнение дори.
Доста време мина,
но любовта ми не застина,
сега зная, че обичаш друг,
но май всичко правиш ми напук.
Колко още искаш да ме боли?
Изобщо пука ли ти?
Кажи.

© Светослав Щерев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??