Без заглушител
ReмаТе
Tворците днес,
превърнати на смешка,
летят от шарени писалки
и гордо, гордо -
"свалят ни звезди!"
... a този стих,
ще го покръстя -
"Изстреляно с надежда"
и дано да се забие нейде,
право в нечии гърдите.
© Людмил Ангелов Todos los derechos reservados