15 февр. 2016 г., 18:06

Без заглушител 

  Поэзия » Философская
325 0 0

Без заглушител

ReмаТе

 

Tворците днес,

превърнати на смешка,

летят от шарени писалки

и гордо, гордо -

"свалят ни звезди!"

 

... a този стих,

ще го покръстя - 

"Изстреляно с надежда"

и дано да се забие нейде,

право в нечии гърдите.

© Людмил Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??