Следобед, град, небе, ветрец,
очакване, красива песен.
Мъж, поглед, трепет и сърце,
докосване от миг донесен!
Разходка, разговор, мечти,
спокойствие, душа, омая,
усещане, крила, лети,
и полет към безкрая!
Вечеря, кино, близост, рай,
без думи, безтегловност.
Ръка, коляно, филм и край,
обречена съдбовност!
Нощ, допир, огън, топлина,
сумрак, целувка, блясък,
страст, тяло в тяло, светлина,
вулкан разтапящ пясък!
Завръщане, земя, звезди,
отпускане, прегръдка, нежност,
тела, оставени следи,
любов, съдба, безбрежност!
© Радка Горанова Todos los derechos reservados