16 feb 2010, 20:32

Бездомен 

  Poesía
457 0 5

          БЕЗДОМЕН


Разпънат съм от ревноста на кръст.

Със нея как ли ще живея?

В ръцете си държа по шепа пръст.

По твой път с щастие да сея.

 

От едната шепа пръст малко ще оставя,

когато в мен  си спомен.

Другата сълзите на скитник ще удавя -

ще умра от любов бездомен...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??