15 ene 2017, 18:38

Безглаголна любов 

  Poesía » De amor
315 1 5

Безглаголна любов

 

Нощи. Като ден.

Снежно. Бяло утро.

Аз и Той. До мен.

Повик: Добро утро.

 

Аромат. Кафе.

Пепелник. Цигари.

Поднос. Чаши две.

Наши. Много стари.

 

Две души. В една.

Поглед. Трепет. Зов.

Бяла тишина.

Дъх. Любов. Любов.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??