Мъж. Авери. Шеги. Изчервяване.
Неувереност. Сънища. Срам.
Телефон. Тишина. И затваряне.
Анонимност. Писалка. Писма.
Прах. Жена. Къса рокля. И младост.
Самочувствие. Токче по плочките.
Позвъняване. Чанта. Прегради.
И досада. Затваряне. Точка.
Мечта. Опити. Липси. И граници.
Младост. Вяра. Обида. Любов.
Път. Растеж. И обърната страница.
Книга. Предговор. Край. Послеслов.
© Елена Биларева Todos los derechos reservados