10.08.2018 г., 23:55 ч.

Безглаголно стихотворение 

  Поезия » Философска
632 2 5

 

Мъж. Авери. Шеги. Изчервяване.
Неувереност. Сънища. Срам.
Телефон. Тишина. И затваряне.
Анонимност. Писалка. Писма.

 

Прах. Жена. Къса рокля. И младост.
Самочувствие. Токче по плочките.
Позвъняване. Чанта. Прегради. 
И досада. Затваряне. Точка.

 

Мечта. Опити. Липси. И граници.
Младост. Вяра. Обида. Любов.
Път. Растеж. И обърната страница. 
Книга. Предговор. Край. Послеслов.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??