Ти си ми блясъкът в очите,
и тръпката, и усмивката ми.
Ти си ми въздухът в гърдите,
и смисълът на дните ми.
До болка трябваш ми,
нужен си ми, за да дишам.
Красиви спомени създаваш ми,
а аз до лудост ги обичам.
Ти си моята нежност и вяра,
с теб съм повече от жива.
Твоята любов не бих предала,
с теб в света съм най-щастлива.
Всяка секунда на теб я подарявам,
за мен си повече от всичко.
Каквото и да става, аз ти обещавам,
и повече от невъзможното да те обичам.
Думите не стигат за нашата любов,
нито думи, нито филми ще я опишат.
Животът ми без теб не ще е живот,
роден си от мен да си обичан.
Ако си сън, не ме буди,
остави ме там щастлива,
като ангел над мене бди,
дори умряла, с тебе ще съм жива.
© Веселка Todos los derechos reservados