8 мар. 2014 г., 11:34

Безгранична любов 

  Поэзия » Любовная
718 0 2

Ти си ми блясъкът в очите,

и тръпката, и усмивката ми.

Ти си ми въздухът в гърдите,

и смисълът на дните ми.


До болка трябваш ми,

нужен си ми, за да дишам.

Красиви спомени създаваш ми,

а аз до лудост ги обичам.


Ти си моята нежност и вяра,

с теб съм повече от жива.

Твоята любов не бих предала,

с теб в света съм най-щастлива.


Всяка секунда на теб я подарявам,

за мен си повече от всичко.

Каквото и да става, аз ти обещавам,

и повече от невъзможното да те обичам.


Думите не стигат за нашата любов,

нито думи, нито филми ще я опишат.

Животът ми без теб не ще е живот,

роден си от мен да си обичан.


Ако си сън, не ме буди,

остави ме там щастлива,

като ангел над мене бди,

дори умряла, с тебе ще съм жива.

© Веселка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря за хубавите думи !
  • Обич, любов, искреност, сила- идващи от сърцето, от душата, от най-голямото чудо- любовта!!БРАВО!!Прекрасно е!!
Предложения
: ??:??