20 ago 2014, 15:22

Безименно 

  Poesía » Otra
444 0 5

Лунно късче да заключи
в стария фенер тя може

и, намерила удобен случай

да влезе в сънното ти ложе,

 

внезапен вик ще изплете

от нишки посивяла тишина,

ще бъде цвят невинен на дете
и страст неумолима - на жена. 

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??