18 oct 2011, 12:26

Безинтернетно 

  Poesía
356 0 0

Без интернет

накъде, накъде?

Животът проклет

защо ми го взе?

 

Без интернет,

без душа, без сърце,

въздух, отнет

от престъпни ръце.

© Богдана Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??