9 feb 2004, 13:04

Безизходица? 

  Poesía
1592 0 7
Безлунна нощ...злокобен сън...
Едва ли вече искам да заспивам...
Затуй стоя...и гледам в мрака вън...
И безвъзвратно,сигурно унивам...
Защо родих се беден,не в разкош...
Хармония все търся-не намирам...
Ох,зная че светът е грозен,лош...
Дали да спра да търся-ил не спирам...
И съмва се...избухва светлина...
Целувки праща слънцето свенливо...
Ах колко мразя,ненавиждам аз нощта...

?дали сърцето ми е само денем живо?

© Пенчо Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??