29 nov 2012, 7:43

Безкомпромисно 

  Poesía » Otra
438 0 3

Ако съм дал трошица повод

ти ревността си да отключиш,

заслужил ще съм твойта строгост:

пропъдено бездомно куче.

 

Ако от вярата отстъпя

и от народа си се скрия,

то твоя праг за мойте стъпки

ще онемее в снежна сприя.

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??