29.11.2012 г., 7:43 ч.

Безкомпромисно 

  Поезия » Друга
437 0 3

Ако съм дал трошица повод

ти ревността си да отключиш,

заслужил ще съм твойта строгост:

пропъдено бездомно куче.

 

Ако от вярата отстъпя

и от народа си се скрия,

то твоя праг за мойте стъпки

ще онемее в снежна сприя.

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??