12 feb 2023, 19:07

Безкраен миг на дежавю магично 

  Poesía » De amor, Otra
489 3 0

Безкраен миг на дежавю магично

мен среща с теб на улица незнайна

и погледът ти хубав хипнотично

потъва в мен с необяснима тайна.

 

Мен среща с теб на улица незнайна

и минало, и бъдеще - изгубвам

за времето представа, но омайна

е аурата ти цяла... и се влюбвам.

 

И минало, и бъдеще - изгубвам

отвъд терзанията си тъгата,

че виждайки те аз не се пречупвам

пред клопките коварни на съдбата.

 

Отвъд терзанията си тъгата

прогонвам със лика ти романтично.

Към теб и все към теб ми е душата -

безкраен миг на дежавю магично.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??