12.02.2023 г., 19:07 ч.

Безкраен миг на дежавю магично 

  Поезия » Любовна, Друга
733 3 0

Безкраен миг на дежавю магично

мен среща с теб на улица незнайна

и погледът ти хубав хипнотично

потъва в мен с необяснима тайна.

 

Мен среща с теб на улица незнайна

и минало, и бъдеще - изгубвам

за времето представа, но омайна

е аурата ти цяла... и се влюбвам.

 

И минало, и бъдеще - изгубвам

отвъд терзанията си тъгата,

че виждайки те аз не се пречупвам

пред клопките коварни на съдбата.

 

Отвъд терзанията си тъгата

прогонвам със лика ти романтично.

Към теб и все към теб ми е душата -

безкраен миг на дежавю магично.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??