27 sept 2021, 15:10

Безлунна нощ 

  Poesía » De amor
345 2 0

БЕЗЛУННА НОЩ

 

Тъмен като нощ безлунна,

тих като безлунна нощ…

Не дочувам вече струна

да трепти с копнеж и с мощ.

 

Вечна нощ навред – безлунна,

ти в тъмата си Луна…

ти си звук от светла струна,

но на друг си днес жена.

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??