3 dic 2010, 12:57

Безнадеждна битка 

  Poesía » De amor
462 0 0

С бесовете си трябва да се преборя,

изтърбушили мойто сърце.

Хей, нищо лошо не съм ви сторила!

Не го мачкайте в косматите си ръце!

 

Караконджули, не карайте плътта ми да стене

във желания диви и зли.

Да им се отдам - ще е поражение,

а любимия ще го боли.

 

Трябват ми сили, за да изтръгна

този порив, дошъл от Ада.

Дяволите ви взели,тръгвайте!

Моята слабост е ваша награда.

 

Изкушавайте ме! Продължавайте!

Жестоки сте. Така ви прилича...

Но на грехове не се надявайте.

Плътта ми е вярна на този, когото обичам.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??