С бесовете си трябва да се преборя,
изтърбушили мойто сърце.
Хей, нищо лошо не съм ви сторила!
Не го мачкайте в косматите си ръце!
Караконджули, не карайте плътта ми да стене
във желания диви и зли.
Да им се отдам - ще е поражение,
а любимия ще го боли.
Трябват ми сили, за да изтръгна
този порив, дошъл от Ада.
Дяволите ви взели,тръгвайте!
Моята слабост е ваша награда.
Изкушавайте ме! Продължавайте!
Жестоки сте. Така ви прилича...
Но на грехове не се надявайте.
Плътта ми е вярна на този, когото обичам.
© Нина Чилиянска Всички права запазени