10 ago 2008, 22:39

Безнадежната любов 

  Poesía » De amor
678 0 2
Угасна надеждата,
угасна любовта,
угасна искрицата,
запали тя тъгата,
пробуди болката,
настъпи тишината.
Душата празна остави,
чувствата отлетяха,
мракът настъпи,
в живота ми остави рана!!!!

© Юли Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??