10.08.2008 г., 22:39 ч.

Безнадежната любов 

  Поезия » Любовна
654 0 2
Угасна надеждата,
угасна любовта,
угасна искрицата,
запали тя тъгата,
пробуди болката,
настъпи тишината.
Душата празна остави,
чувствата отлетяха,
мракът настъпи,
в живота ми остави рана!!!!

© Юли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??