Аз тебе обичам, ти влюбен си в нея,
а тя си мечтае за друг...
И станахме смешни! Но как да се смея -
и аз съм замесена тук!
А може да стане по-сложно... Например -
във някой трогателен ден,
то, моето чувство, към теб попремине -
а ти пък се сетиш за мен!
Тя всъщност решава, че тебе обича,
в атака се втурва напред!
И все така някой след някого тича,
макар и в обратния ред!
Картинка сме чудна! И взех да разбирам,
че всичките гониме вятър,
докато онези край нас си умират
да гледат безплатен театър!
© Мариела Челебиева Todos los derechos reservados