11 ago 2007, 14:04

Безсилие 

  Poesía
517 0 5
 

Безсилие



Разбутвам ежедневния боклук

от неосмислени моменти,

но ме затрупва много, много друг

от  грозни психо-екскременти.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??