БЕЗСМЪРТИЕТО
До мене винаги си бил.
Не си поставял Ти прегради,
защото си ме сътворил
и любовта на мене даде.
Прегръщам обичта голяма
и сливам се с простора син.
Не може тука да те няма,
щом блика истината в мен.
Обичам птиците в небето.
Обичам полъх на цветя.
Щастливо търси те сърцето
сред таз първична простота.
И тук началото и краят
се сливат в тази красота.
Това отдавна аз го зная,
че тук бе смачкана смъртта.
Защото на Голгота кръста
Обагрен бе от Твойта кръв.
Защото Ти за нас възкръсна.
В живота вечен стана пръв.
© Стойна Димова Todos los derechos reservados
Поздравление от мен и хубава вечер!